Vidste du at...
Den Danske Købelov.:
Når du handler ny/brugt MC hos os, er du altid sikret en fair og reel handel.

Hos os er du som kunde naturligvis beskyttet af Den Danske Købelov, der sikrer dine rettigheder i 24 mdr. efter du har fået leveret din motorcykel...


 
KAWASAKI FORSIKRING & FORDELSPAKKE
Som Kawasaki kunde hos os, kan du få glæde af en masse spændende tilbud, som også er økonomisk fordelagtige for dig.

Kawasaki Finans:
Ingen Finanskrise hos Kawasaki. Vi finansierer din nye eller brugte Kawasaki til meget favorable betingelser. Med i købet får du en attraktiv fordelspakke helt gratis.

Med fordelspakken får du:
* Vejhælp i Danmark
* Rejseforsikring
* Nøgledækning
* Punkteringsdækning
* Fører og passagerulykkesforsikring

Kawasaki Forsikring:
Vi er superstærke i forsikring!
Du kan forsikre din nye eller brugte Kawasaki til markedets laveste priser!
F.eks. 18 År og begynder Ninja 250 med fuld Kasko til kr. 6.000,-

Kawasaki udvidet Garanti:
Med Garanti Plus kan du få 4 års fuld fabriksgaranti. Vi fortæller hvordan.

Du er velkommen i butikken til en nærmere præsentation af de flotte cykler...!!!
 
 
 
 
Vandscootere
Her kan du se en oversigt over de produkter vi har til salg. Tryk på billedet eller linket for at se flere informationer om produktet.
 
VANDSCOOTER SEJLADS LOVLIGT I HELE DANMARK !!!
Vandscooterfolket i Danmark er formentlig store tilhængere af EU lige i øjeblikket. EU's regler har nemlig sikret dem, at de må sejle på vandscooter i de danske farvande.

Det er Højesteret, der i dag har afsagt endelig dom i en sag, som tog sin begyndelse tilbage i 2005. En sag, hvor to mænd blev idømt bøder på 1500 kroner for at sejle på vandscooter i Kolding Fjord.

EU-regler overtrumfer, på den store reol over dansk lovgivning findes noget, der hedder "vandscooterbekendtgørelsen". Det var den, som de to mænd ifølge myndighederne havde overtrådt, og det fik de en bøde for. Men, fastslår Højesteret nu, den bekendtgørelse overtrumfes af EU-regler. Nærmere bestemt artikel 34 i Traktaten om den Europæiske Unions funktionsmåde.
Den paragraf har været anvendt i en sag om vandscootersejlads i Sverige. En sag, som endte i EU-domstolen. Og en sag, som ifølge Højesteret betyder, at de danske regler er for vidtgående.
Ulovlig bekendtgørelse

Det betyder med andre ord, at vandscooterbekendtgørelsen ikke tager højde for de regler, der gælder i EU. Dermed er det bekendtgørelsen selv, der er ulovlig, og ikke vandscootersejlernes overtrædelse af den.Pris Se flere billeder  
 
 
YAMAHA VX1100 SPORT
Ccm.: 1052
Farve.: Hvid/rød
Årg.: 2011
Kan købes helt uden udbetaling for kr. 1399.-
pr. måned via finansering...
Det enkle kan sommetider være smukt. Med plads nok til tre personer, det elegante metallicfarvede dæk, det sorte skrog og den ergonomiske førerstilling kan VX Sport andet og mere end blot lokke hvem som helst med ud på vandet for første gang.
Høj ydelse 110hk. og brændstoføkonomi er forenet med Yamahas legendariske driftsikkerhed i form af den rene og støjsvage 4-takts VX-motor med brændstofindsprøjtning. VX-skroget giver en responsiv håndtering, og scooterens kørekomfort og nøglefærdige driftsikkerhed er naturligvis også sikret.
Af en begynder-WaveRunner at være er VX desuden spækket med ekstra detaljer, som f.eks. konvekse dobbeltspejle. Sæt din lid til VX Sport, og oplev dit første eventyr på vandet. Vandkølet, 4-cylindret, 1052 cc, 20-ventilet DOHC-motor
VX-skrog med flere chines
Forstørret agterplatform
Konvekse dobbeltspejle
Ideel til wakeboarding og anden vandsport
Yamaha Engine Management System (Y.E.M.S.)®Yamaha Sound Suppression System (Y.S.S.S.)®
Multifunktionel digitaltæller
Hyper-Flow-højtryksdysepumpe
Hydro-Turf®-måtter
Automatisk lænsesystem
Yamahas Visibility Spout®

Pris 79.998.- Se flere billeder  
 
 
FX 1800 SHO (Turbo-Intercooler)
Ccm.: 1800
Farve.: Sort/rød
Årg.: Ny
Timer.: 0
Kan købes med kr. 38.000.- i udbetaling for kr. 1649.- pr. måned via finansering...
NU PÅ LAGER, KOM & OPLEV DEN I SORT/RØD.FX SHO (Super High Output) er til entusiasterne, der kræver de absolut bedste allround-præstationer. Denne nye motor er verdens første 1.812 cc-motor med turbolader og intercooler – det gør den til den hurtigste og mest miljøvenlige, effektive og økonomiske vandscooter nogensinde i sin klasse. Du vil have svært ved at tro, hvor stille den kraftfulde motor arbejder, den utrolige fart og den præcise og komfortable betjening, før du selv har oplevet det.
Den sætter også en ny standard for teknisk formåen. Den elektroniske gasregulering er et godt eksempel. Her får du Cruise Assist Control – som fungerer på nogenlunde samme måde som fartpiloten i din bil, og systemet omfatter en No-Wake Modetm, så du overholder hastighedsgrænserne – og en anden intelligent funktion, Reverse Traction Control, som forhindrer for høje omdrejningstal i bakgear. NanoXcelTM, det revolutionerende superlette og superstærke materiale til skrog- og dækkonstruktion,og det er også med til at forbedre præstationerne.
Detaljerne er vigtige, og du vil sætte pris på drikkevareholderne, det smarte sportsvognsagtige instrumentpanel og den gode opbevaringsplads … er du klar til den ultimative oplevelse?Pris 134.900,- Se flere billeder  
 
 
YAMAHA XVS 1800 SPORT
Ccm.: 1800
Farve.: Grå/sort
Årg.: ny
Timer.: 0
Kan købes med kr. 24.000.- i udbetaling for kr. 1649.- pr. måned via finansering...
VXS beviser, at en vandscooter kan have kræfter, der giver imponerende acceleration og adræthed, og samtidig være økonomisk. Det er kort sagt præstationer på et nyt niveau til en lav pris.

Det ultralette skrog og dæk i højteknologisk NanoXcel®-materiale giver i kombination med en kraftig 1812 cc højtydende motor forbløffende acceleration. Det V-formede skrog med knækspant er designet med henblik på præcis, tillidsskabende håndtering, selv med tre personer om bord, så du kan efterlade tungere fartøjer i dit kølvand.

Med sin flotte finish i sort og metallicfarve og luftindsugning foran i "hot rod"-stil skaber VXS ikke kun bølgegang i søen, men tiltrækker også anerkendende blikke. Slip kraften fri.
Højtydende, 1812 cc, 4-cylindret DOHC 16V-motor
Kompakt og let design
V-formet skrog med knækspant
Let NanoXcel®-skrog og dæk
Nyt sædedesign med sportspolstring – op til 3 personer
Luftindsugning foran i "hot rod"-stilBakspejle
Sikkerhedsindstilling og indstilling for lave omdr.
Bak
Udvidet agterplatform og trækkrog
Hydro-Turf®-måtter
Bovrum og handskerumPris 119.900.- Se flere billeder  
 
 
 
Kontakt os!
Køge MC & Båd-Center ApS

Falkevej 38
4600 Køge

Tlf 56652619

Åbningstider

Mandag:9-17.30
Tirsdag:9-17.30
Onsdag:9-17.30
Torsdag:9-17.30
Fredag:9-17.30
Lørdag:9-12.00
 
Mailingliste
Tilmeld dig Køge MC & Båd-Centers nyhedsbrev. Her får du nyhedsbreve om bla.: Events, kampagner, specialpriser på tilbehør til netop din båd eller MC.
 
MC Trailer udlejning


Nu kan du leje Mc trailer hos os.
Det koster kr 300.- det første døgn, her efter kr 200.- pr døgn. depositum kr 500.-
Hvis du skal have din MC til service eller reperation hos os er det GRATIS. Ring for reservation.
 
VINTEROPBEVARING !!


VINTEROPBEVARING...!!! KUN KR. 995.- FOR 3 MÅNEDER . Ekstra måneder 249.-...Dette inkluderer : Vask af MC v. indlevering, indsmøring af konserveringsolie, fuel stabilizer, ladestik til batteri vedligeholdelse, og afvaskning af konserveringsolie v. afhentning.
 
KEEWAY F-ACT 30 KM/T SCOOTER. FRA KR. 7.998.-HOS OS KAN DU NU OGSÅ KØBE SCOOTERE I ANERKENDTE MÆRKER FRA KR. 5.999.-...LÆS MERE I SCOOTER SEKTIONEN HER PÅ SIDEN.